Afdrukken

Foto’s komen het beste tot hun recht als afdruk! Wij leveren kwaliteitsafdrukken op hoogwaardig materiaal. Naast de keuze uit glanzend of zijdeglans fotopapier en canvas bieden wij ook afdrukken aan op aluminium, hout, plexiglas en foam.

Van het kleinste formaat tot een afdruk van 100 cm x 150 cm of zelfs een slag groter – wij drukken het voor je af!

Foto Keetels Afdrukken

Bestel al uw foto’s online via onze printspot.

U kunt alle maten bestellen via een PC, Mac, smartphone of tablet!

WhatsApp Printservice

Heb je foto’s op je smartphone en wil je die graag laten afdrukken? Dat kan! Stuur je foto’s via WhatsApp naar 06 44602771, vermeld je naam en haal de foto’s een uurtje later op. Dit nummer gebruiken wij niet om te telefoneren.

Wij rekenen € 1,99 startkosten per bestelling. Een afdruk kost vanaf € 0,45 in standaardmaat van 10×15 cm. Wil je andere aantallen of maten? Vermeld het even bij de betreffende foto. De maximale afdrukgrootte via deze service is 15×21 cm met oog op de fotokwaliteit. Je krijgt van ons een app’je als ze klaar liggen!

Indien nodig corrigeren wij je afdrukken op helderheid, kleur en contrast, voor een zo goed mogelijk resultaat!

Groter formaat

Wil je in groter formaat afdrukken, van 30×40 cm. tot 100×150 cm.? Mail je foto’s naar printservice@fotokeetels.nl en vermeld aantallen en formaten per foto. Gebruik wetransfer.com bij grote bestellingen.

Foto Keetels Afdrukken

Afdrukken in de winkel

Als fotospeciaalzaak streven wij naar de beste kwaliteit. Wij gebruiken professioneel en hoogwaardig fotopapier, in glans en zijdeglans. Van het kleinste tot het grootste formaat drukken wij zelf af. Zelfs een afdruk van 150 cm is geen probleem! Voor de afdruk corrigeren wij je foto, indien nodig, op belichting, rode ogen, kleur en contrast voor het mooiste resultaat. Wij hebben een uur-service, maar vaak is het al klaar terwijl je wacht!

Bestellen

Neem bestanden mee op een USB-stick of lever ze aan via e-mail en kies per foto het aantal en formaat. Wij helpen je hier graag bij!

Maatwerk

Ook in het geval van afwijkende verhoudingen of specifieke afmetingen kun je natuurlijk bij ons terecht. Wij leveren maatwerk. Heb je een kleurenfoto en wil je deze laten afdrukken in zwart-wit of sepia? Dat is natuurlijk mogelijk!

Foto Keetels Afdrukken

Foto van foto

Je wilt extra afdrukken van bestaande foto’s of van negatieven/dia’s die je hebt liggen? Dat is geen probleem! Wij hebben hiervoor de oplossing. Negatieven en dia’s scannen we op hoge kwaliteit in en drukken we gecorrigeerd af. En direct van je oude foto maken wij een nieuwe afdruk.

Vergroten, verkleinen, zwart-wit of sepia afdrukken; bijna alles is mogelijk. Vraag dus gerust naar de mogelijkheden.

Retoucheren

Je foto kan verkleurd en/of beschadigd zijn. In de meeste gevallen kunnen wij de foto retoucheren zodat deze weer zo goed als nieuw is! De kosten zijn afhankelijk van de tijd die wij eraan moeten besteden.

Foto Keetels Afdrukken

Fotoalbum

Foto’s van bijzondere momenten verdienen een plek in een fotoboek. Dit album stel je gemakkelijk samen bij Fuji Print! Fotoboek Briljant en Fotoalbum MINI zijn geprint met echt fotopapier in de hoogste kwaliteit. Uiteraard kun je hierbij kiezen voor verschillende afmetingen en een variabel aantal bladzijden. De foto’s kun je direct op de site uploaden en bewerken, maar je kunt hiervoor ook de bestelsoftware downloaden. De levertijden voor de fotoboeken gedrukt op papier en Fotoboek Briljant bedragen 6 tot 8 werkdagen. Fotoalbum MINI heb je binnen 3 tot 4 werkdagen al in huis.

Ga naar www.fujiprint.nl en begin meteen met het maken van jouw fotoalbum! Kies bij het bestellen voor ophalen in de winkel en kies voor Foto Keetels. Dan betaal je geen verzendkosten.

Foto Keetels Afdrukken

Speciale afdrukken

Naast afdrukken op hoogwaardig fotopapier kun je je foto’s bij ons ook op andere materialen laten afdrukken. Tegenwoordig is er daarin namelijk ruime keus!

Canvas (levertijd één dag)

Foto’s op hoogwaardig canvas drukken wij zelf af op een professionele printer. Hierdoor blijft de afdruk jarenlang uitstekend op kleur en belichting. Een foto op canvas kan al vanaf het formaat 20×20 cm. Ook grote formaten behoren tot de mogelijkheden, zoals 120×80 cm. In de winkel kunnen wij je een voorbeeld tonen van een foto op canvas.

Wij leveren maatwerk en adviseren je graag!

Aluminium / Plexiglas / Foam / Hout

Via ons kun je ook foto’s op aluminium, plexiglas, foam en hout bestellen. Wij hebben prachtige voorbeelden hangen en helpen je graag bij het kiezen van het juiste materiaal en formaat.