Digitalisering

De mooiste en belangrijkste momenten uit je leven staan mogelijk op film, video, dia of oude negatieven. De kwaliteit daarvan gaat in de loop van de tijd achteruit. Wil je je herinneringen kunnen blijven bekijken? Laat ze dan overzetten op een DVD of USB-stick!

Foto Keetels Digitalisering

Video

De mooiste en belangrijkste momenten uit je leven staan mogelijk op film of video. De kwaliteit van videobanden en film gaat in de loop der tijd echter achteruit. Wil je je herinneringen kunnen blijven bekijken? Laat ze dan overzetten op een DVD of USB-stick. Een DVD leveren wij af in een kunststof doosje.

Wij verwerken VHS, S-VHS, VHS-C, Video2000, Video8, Hi8, Digital8, miniDV en HDV.  Ook kan je DVD’s inleveren om daar kopieën van te bestellen (mits het geen materiaal betreft waar copyright op rust).

Het is ook mogelijk om video rechtstreeks over te zetten op een USB-stick. Deze zijn makkelijk te bewaren, beschadigen minder snel dan een DVD-schijf en zijn tegenwoordig natuurlijk makkelijk af te spelen via een Smart-TV.

Het is zelfs mogelijk om je oude beelden te corrigeren op kleur en ruis. Indien gewenst is er zelfs nog beeldstabilisatie toe te passen! Het digitaliseren gebeurt inclusief USB-stick, deze hoef je dus niet bij te leveren.

Wij rekenen € 15,00 per uur aan over te zetten videomateriaal. De kosten voor de USB-stick komen hier nog bij.

Foto Keetels Digitalisering

Dia’s en negatieven

Ongetwijfeld heb je ze! Oude negatieven en dia’s. Het is niet zo eenvoudig om ze te bekijken en bovendien verliezen ze kwaliteit. Wij zetten je dia’s en negatieven om in een digitaal bestand op USB of DVD zodat ze makkelijk weer via de PC of TV te bewonderen zijn.

Informeer naar de mogelijkheden!

Voor meer informatie over het inscannen van ingeraamde dia’s; kijk ook eens op thetransfershop.nl

Foto Keetels Digitalisering

Smalfilm

Wij verwerken normaal 8, dubbel 8, single 8 en super 8 films mét en zonder geluid. Smalfilm wordt met een professionele flashscan8-scanner beeldje voor beeldje ingescand voor de beste kwaliteit. De beelden worden, voor zover mogelijk, digitaal verbeterd voor een optimaal resultaat.

Smalfilm wordt tegenwoordig standaard in HD-kwaliteit gescand! Je film wordt dan op een Bluray-schijf gebrand of naar een USB-stick geschreven als MP4-bestand.

Meer informatie, over prijzen of mogelijkheden, is verkrijgbaar in de winkel of op thetransfershop.nl. In de winkel hebben wij een folder met prijslijst beschikbaar. Wil je een prijsindicatie voor het overzetten van een aantal smalfilmspoelen naar USB-stick? Loop dan even binnen in de winkel.

Bekijk een demofilm op YouTube over het overzetten van smalfilm! Klik hier.